top of page
  • Foto van schrijverLunara

Vlees eten en bio-industrie; dat ook hier het licht collectief mag gaan schijnen ☀️🌟💛

Vlees eten en bio-industrie; dat ook hier het licht collectief mag gaan schijnen

Dat ik alles heb losgelaten betekent niet dat er niets gebeurt. Integendeel. Het stroomt juist meer en in verrassende resonantie, waarbij ik de inzichten ontvang en energieën voel die me onderwijzen op dit nieuwe pad naar 5D. Ik ben daar nog lang niet en toch ook weer wel, want verschillende dimensies lopen door elkaar en ik voel hoe ik telkens heen en weer ga en ook daarvan leer 🙏 En dat geeft me blijkbaar de inspiratie om te schrijven en verbinden 💕   


Gisteren zag ik een filmpje op FB voorbijkomen over hoe het met de dieren gesteld is die wij vaak zonder na te denken opeten. En dat kwam binnen. Een huilende koe in een krappe stal, een totaal verwaarloosd en half levend biggetje, een koe in de rij om geslacht te worden terwijl het het geschreeuw van andere koeien hoort en de bloedgeur ruikt, een kalfje dat net geboren is en direct van zijn moeder gescheiden wordt en in een hok apart gezet wordt. Afschuwelijk... 😥 Op dat moment (gisteravond) besloot ik per direct te stoppen met vlees eten. En met melk te kopen (voor Tuure) en kaas eten, want de zuivelindustrie is net zo erg. De weerstand was er al het afgelopen jaar, het definitieve besluit/inzicht kwam nu. Dankzij iemand anders, die erover deelde. En zo informeren we elkaar en verlichten we in verbinding 💕   


Toen ik zwanger werd vijf jaar geleden gaf alles in mijn lichaam aan dat ik vis moest eten, dus ik kon niet anders dan dat doen (zo voelde het op dat moment dan). Een paar maanden later volgende het vlees. Daarvoor was ik vegan, maar het lukte me na mijn zwangerschap niet om dezelfde leefstijl terug te brengen. Omdat de jaren die volgden overweldigend waren; zoveel veranderingen en geen tijd voor andere dingen dan overleven (klinkt wat heftig, maar zo voelde het op een bepaalde manier wel). Ik begon ook weer koolhydraten te eten, vanuit gemak (de supermarkt ligt er immers vol mee) en soms ook als houvast.


Gisteravond trok ik na dit inzicht een kaart uit het nieuwe Orakeldeck van de Lichtwerkers, dat ik mezelf cadeau gaf voor deze nieuwe fase in mijn leven. De Regenboogbrug gaat kort samengevat over het zuiveren van je energieveld, waardoor je meer spiritueel licht aantrekt. "Terwijl je waardering en liefde voor de materiële wereld onvoorwaardelijk worden, gebeurt hetzelfde met het licht dat in je aura, chakra's en lichaam kan stromen. De Regenboogbrug is een term voor het kanaal van licht dat door je chakrasysteem en langs je ruggengraat stroomt, zodat de geest je lichaam kan binnenkomen en de ontwikkeling van je ziel kan stimuleren. De brug komt tot leven als het bewustzijn groter wordt. Het trekt via je chakrasysteem hogere energieën aan die je lichaam, ziel en geest voeden en wakker maken. Als de chakra's worden gestimuleerd door de toename van spiritueel licht, begint een zuiveringsproces dat de expansie van bewustzijn ondersteunt. Deze zuivering is als een spirituele ontgifting" 🌈✨


Vlees eten - zeker vlees uit de bio-industrie - is jezelf voeden met geweld, onbewust bijdragen aan (één aspect van) het in stand houden van dierenleed en voorkomt een hogere vibratie...


Vorige week ging ik naar Duitsland (hier 10 minuten vandaan) om tandpasta zonder fluoride te in te slaan en vandaag ben ik dankbaar dat ook wat geweldloze, liefdevolle voeding betreft het licht van bewustzijn is gaan schijnen 🙏 OneLove 💛


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page