top of page

Online sessies

Inzicht

Inzicht is liefde voor de waarheid en jouw persoonlijke missie. Wanneer dit heldere licht op jouw pad gaat schijnen, kun je het roer terug in handen nemen door geen energie meer te verspillen met wat niet werkt, je over te geven en simpelweg te genieten van wat er (wel) is.

Ontwaken

Het is tijd om te ontwaken en contact te maken met jouw Ware Essentie. Om jouw licht te laten schijnen en een lichtpuntje voor zovelen anderen te zijn. Jouw Hoger Bewustzijn wijst je de weg, in het diepe weten en vertrouwen dat er geen andere mogelijkheid meer is dan jouw Ware Zelf te onthullen en laten schijnen! 

Ascentie

Tune in, connect en stem jouw kanaal af op de frequentie die je in duizelingwekkende vaart dwars door alle conditioneringen, afleiding en illusie gaat laten bewegen. Ontvang inzicht (en zoveel meer) in jouw spirituele ascentieproces en kom in harmonie met de grote veranderingen in het individuele en collectieve bewustzijn.

Boek een sessie 💫

Alex

Sinds een half jaar ben ik met Lunara in contact. De aanleiding voor het eerste contact was een langdurige seksverslaving die al geruime tijd een behoorlijk (negatieve) impact had op mijn leven. Vanaf het eerste gesprek voelde ik dat ik bij haar aan het juiste adres was. Vanuit haar ervaring en expertise omschreef ze het 'verloop' van een seksverslaving en het was alsof ze de afgelopen 10 jaar over mijn schouder had meegekeken. Ongelofelijk hoe herkenbaar het was. 

Deze eerste ervaring met haar heeft me genoeg vertrouwen gegeven om volledig open kaart met haar te spelen over het 'dubbelleven' wat ik heb geleid. Het überhaupt kunnen delen met iemand was al een enorme opluchting. Maar nog belangrijker: het is het startpunt gebleken van een transformatie die aan het doormaken ben. 

De gesprekken met Lunara hebben mij inzicht gegeven in mijn gedrag. Waarom doe ik de dingen die ik doe? Wat is de impact van mijn >


bottom of page