top of page

eBooks

Na jaren lang steeds weer tegen dezelfde thema's aan te lopen en overeenkomstige ontwikkelingen te zien bij mijn cliënten, besloot ik dat het tijd was om deze ervaringen en inzichten te bundelen. Met mijn eBooks wil ik een verschil maken en de complexe wereld - die uit zoveel afleidingen bestaat - een stukje overzichtelijker maken. Niet alleen door jou doelgerichte informatie te geven, maar ook door mijn persoonlijke ervaring en visie met je te delen. Waarmee ik ook jou wil inspireren en stimuleren om je eigen pad te gaan bewandelen en jezelf te helen. Zodat je kunt loslaten waar je niet voor gekomen bent en je kunt gaan luisteren naar jouw innerlijke stem.

In 2023 verscheen het eerste eBook Overwin cyberseksverslaving - en own je echte mannelijkheid. Het volgende eBook over echte verbinding in het digitale tijdperk zal in de loop van 2024 verschijnen. 

J.P.

Het boek achter elkaar uitgelezen. Grote delen van herkenning (zo van hé, dit gaat over mij). Confronterend, au... geeft stof tot nadenken en eigenlijk belangrijker: stof tot voelen. Ook begripvol en met de benodigde vele handvaten om jezelf te veranderen en weer los/vrij te zijn van deze verslaving. Een absolute aanrader!

Alex

Na onze chat heb je me enorm aan het denken gezet en daarom ben ik het eBook gaan lezen. Het is een feest der herkenning en dus niet echt een 'feest'. De concrete (en confronterende) voorbeelden spreken erg en ik herkende mezelf (en de onderliggende emoties) er enorm in. Het leest makkelijk weg. Ik ben nu (een paar uur na aanschaf) bij hoofdstuk 3 en laat je weten wat ik ervan vond wanneer ik het uit heb!
mock-00956-4141f.png

Q&A met intimiteitscoach Lunara over cyberseksverslaving: “Het is een stukje verborgen werkelijkheid”

FHM Magazine 3 december 2023

8d879ceb-1baf-41ce-8f0a-2a9ffb36dd4f#.jpg

Deel je ervaring

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Disclaimer

De eBooks zijn geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring met cliënten tijdens online sessies. Vanuit de hulpvraag die ik signaleerde, heb ik de eBook ter inspiratie en als bron van informatie geschreven. Ik fungeer als inspirator, gids en intimiteitscoach, maar ben geen therapeut en bied  geen professionele hulp. De eBooks, hypnose audio's en coachingsessies zijn dus ook op geen enkele manier een vervanging voor noodzakelijke medische en/of psychische hulp. Wanneer je last hebt van psychische aandoeningen en/of verslavingen raad ik je ten allen tijde aan om een medisch specialist te bezoeken! 

bottom of page