top of page

Hypnose mp3's

In de loop der jaren ben ik me steeds bewuster geworden van de kracht van verbinding en wat daarin kan worden aangeraakt, in beweging gebracht en geheeld. Ik verbaasde mij over de processen die ik bij mensen zag ontstaan en hoe vanuit verbinding complete levens veranderden. De energie die tijdens sessies en uitwisselingen ontstond was vaak hypnotisch, waarin de woorden vanzelf door mij heen stroomden en vanuit diepe ontspanning van alles mogelijk werd. Hypnose betekent niet het opvolgen van bevelen, maar geraakt worden op de manier die nodig is en je daar in alle kwetsbaarheid aan over durven geven. Dat is voor mij de (helende) kracht van verbinding en magnetisme 💫

Deze hypnose mp3's zijn fijn om in je eigen space lekker naar te kunnen luisteren. Je kunt ze zo vaak beluisteren als je wilt.

Just relax and let it happen!

Jeroen

Boek heb ik gelezen. Veel herkenning. Maar de hypnose Overwin cyberseksverslaving was het meest krachtig. Twee keer gedaan nu. Totale transformatie tot nu toe. Alsof er een zwarte kant uit mijn systeem is getrokken. Veel meer energie en focus en nul verleiding om terug te vallen. Nu doorpakken in zelfvertrouwen en mijn missie op aarde gaan ontdekken. Dank zover. To be continued!

Amy

Deze TGirl hypnose leidt je via stimulerende klanken en de prettige stem van Lunara rechtstreeks naar je innerlijke vrouwelijkheid. In een zeer ontspannen toestand stimuleert de hypnose het zelfvertrouwen en ervaar je het fijne gevoel van jezelf kunnen zijn. Het weekt je even los van de (voor)oordelen van je omgeving en van jezelf. De hypnose biedt het perspectief om je vrouwelijkheid  te bevrijden en de eerste stappen naar een coming out te realiseren; alles in balans met je eigen gevoel en ambities hierin.

Als beginnende t-girl raad ik deze hypnose van harte aan voor iedereen die met feminisatie bezig is. Het geeft de mentale support die soms zo ontzettend fijn en nodig is.

Diona

De TGirl hypnose gaf mij een zekere innerlijke rust, en ook het besef dat je meer kan en bent na deze hypnose. En dat je veel meer moet doen vanuit je gevoel en niet moet kijken wat een ander daar van vindt of denkt, want als je dat doet zal je nooit die ene mooie vlinder zijn die jij dolgraag voor ogen hebt.

8d879ceb-1baf-41ce-8f0a-2a9ffb36dd4f#.jpg

Deel je ervaring

Zou je mij aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Disclaimer

Tijdens het beluisteren van de hypnoses kan er van alles aangeraakt worden en loskomen. Je blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen proces en wat de luistersessie mogelijk teweeg brengt.  Ik fungeer als inspirator en coach, maar ben geen therapeut en bied dus geen professionele hulp. Het aangaan van een sessie met mij, het lezen van één van de door mij geschreven eBooks of het beluisteren van een door mij gemaakte hypnose is fun, ontspannend en verrijkend, maar kan als een sprong in het diepe zijn en is altijd geheel op eigen risico. In het geval van medische aandoeningen of klachten raad ik je altijd aan om naar een medisch specialist te gaan! 

bottom of page